Komód SALSA LAMELLÁS artisan tölgy

101,180 Ft

4 hét

Cikkszám: HEW2562 Kategóriák: ,
Méretek
Szélesség 140cm
Magasság 80cm
Mélység 40cm
Részletes információk
Színezet Artisan tölgy
Anyag Korpusz: Laminált bútorlap 15mm

Front: MDF lap 16mm (lamellák)

LED világítás Nincs az árban
Garancia 24 hónap

Leírás

Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy komódok olyan kifinomult és stílusos bútorok, amelyek nem csak tárolóeszközként funkcionálnak, hanem egyúttal otthonod elegáns kiegészítőivé válnak. Ebben a részletes bemutatásban részletezem ennek a kiváló bútornak minden fontos jellemzőjét, hogy segítsek neked megtalálni az ideális komódot otthonodhoz.

1. Kivételes Kézművesség és Artisan Tölgy: Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy komódok a kiváló kézművesség és a minőségi artisan tölgy egyesítésével készülnek. A részletes kidolgozás és a természetes fa szépsége együtt alkotják ezt az egyedi és stílusos bútort.

2. Ötéves Garancia: Az SALSA LAMELLÁS komódokra büszkén vállalunk 5 év garanciát. Ezzel kifejezzük elkötelezettségünket a minőség és a vásárlóink elégedettsége iránt. A hosszú távú biztonság érdekében a garancia egy biztosíték arra, hogy bútoraid hosszú éveken át kiváló állapotban maradjanak.

3. Rugalmas Választék: Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy komódok széles választékban érhetők el, különböző méretekben és kivitelekben. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy más helyiségről, biztosan találsz olyan darabot, amely tökéletesen illeszkedik az adott térhez és igényeidhez.

4. Laprasszerelt Szállítás: A termékeinket laprasszerelten szállítjuk, lehetővé téve a könnyű szállítást és az otthoni összeszerelés egyszerűségét. A mellékelt részletes útmutatóval könnyedén összeállíthatod a komódot, élvezve a személyes részvételt az otthoni berendezés során.

5. Többféle Típus és Funkcionalitás: Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy komódok többféle típusban érhetők el, és különböző tárolókapacitással rendelkeznek. Fiókok, polcok és rekeszek segítenek rendszerezni és elrendezni a tárgyakat, ezáltal növelve a funkcionalitást.

6. Minőségi Anyagok és Időtálló Kivitelezés: Az SALSA LAMELLÁS komódok minőségi artisan tölgyből készülnek, biztosítva a bútorok hosszú élettartamát. A precíz kivitelezés és az alapos anyagválasztás eredményeként olyan bútorokat kapunk, amelyek idővel sem veszítik el stílusukat és tartósságukat.

Az SALSA LAMELLÁS artisan tölgy komódok nem csupán tárolóeszközök, hanem életstílus és elegancia kifejezői. Válassz minőséget és egyediséget, és teremtsd meg otthonodban az ideális atmoszférát ezekkel a stílusos bútorokkal!